Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


img_20120102_082537.jpg

1988 október 18.-án hajnali három óra tájban születtem. Esett az eső, és egy kórházban voltam. Gondoltam ez fontos információ. Szüleim két lábon járnak és szeretik a sütit.
Az én kedvencem a somlói galuska. Szabadidőmben írok, amit még óvodás koromban tanultam. Köszönöm azoknak, akik hozzájárultak 
a fejlődésemhez.

Ezen kívül szabad dolgokat csinálok, és általában nem szeretem, ha közben zavarnak. Így ha nem látsz rajtam láncokat,és lakatokat ne, ismétlem ne zavarj. Szeretek eközben klasszikus zenét (nem is) hallgatni, és olvasni, ami nem azt jelenti, hogy szocializálódtam, hanem azt, hogy unatkozom. Szeretek internetezni, mert szabadságot ad egy álvilág felé, ahol mindenki megmutathatja a saját arcát, és az ilyen emberek tanulmányozása rendkívül szórakoztató. Említettem már, hogy szeretem a sütit? Mindegy. Általában társaságban vagyok, ha más nem a saját társaságomban, végül is, az legalább kiszámítható néha. Szeretem a csendet, és a nyugalmat, és azokat nem, akik megzavarnak az élvezésükben. Tanulmányaimat életem végéig folytatom, mert az ember minden nap tanul valamit, csak a vizsgák egyre nehezebbek, és a tanárok változnak időnként. Ha a megismerkedésünk után furcsa embernek találsz, állj egy lábon, a jobb kezedet tedd a szád elé, és énekeld el a La Marseillaise-t, miközben ugrálsz. Bizonyára ezután furcsább ember leszel, mint én.

Ha a többi dolog is érdekel, vércsoport, méret, súly, kedvenc étel-ital, szín, lábméret, kedvenc állat, napi program, barátok, és barátnők, lyukas fogak száma, és nyelvméret, akkor vizsgáltasd ki magad minél előbb, mert belém szerettél!